Feel Good Haptonomie heeft 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven en de overheid

FGH biedt preventie en re-integratie trajecten aan om werknemers en organisaties gezond te houden. Organisaties kennen naast (te) ambitieuze of niet-presterende  medewerkers ook werknemers die door pijn, ziekte, verlies of veranderingen in de privé- of werksfeer minder productief worden. FGH houdt uw organisatie in evenwicht door persoonlijke ontwikkeling van de werknemers te stimuleren.

1 op 1 traject preventie of re-integratie

FGH biedt begeleiding voor medewerkers die door enthousiasme, veranderingen of tegenslagen ongezond gedrag vertonen of reeds ziek zijn. Burn out, overspannenheid, overbelasting ligt dan op de loer of is al aan de orde. Als deze medewerkers in een vroeg stadium begeleiding krijgen, voorkomt dit hoge kosten door uitval of niet-productief gedrag. Door bewustzijn te creëren volgt vaak nieuw gedrag waar de medewerker maar ook de organisatie op lange termijn voordeel uit haalt: minder uitval, minder ziekteverzuim, weerbare mensen, gezonde organisatie. Door mensen bewust te maken van gedrag, krijgen ze de keuze om het eens anders te doen. In een veilige situatie kan dit uitgeprobeerd worden. 

Massage

Na een drukke, stressvolle periode kan massage het lichaam weer opladen voor de volgende prestatie. Door massage ervaart de medewerker hoe groot de belasting van de inspanning is geweest. Pijnlijke schouders, nek of rug zijn tekenen dat er overbelasting heeft plaatsgevonden. Bij steeds terugkomende pijn dan is het verstandig om naar het gedrag te kijken en te onderzoeken wat de oorzaak is om blijvend letsel te voorkomen. FGH werkt met een massagetafel / -stoel voor massages van de rug, schouders en nek. Massages van 15 – 20 minuten kunnen al voor grote verandering zorgen.

Massages kunnen op locatie gegeven worden.

Workshops

Aan den lijve ervaren is de beste en intense manier van leren. Op een speelse manier worden oefeningen aangeboden. Onderzocht kan worden hoe iemand omgaat met o.a. grenzen, confrontatie, contact, verbinden, stress. Zicht krijgen op wie de medewerker is en hoe met de omgeving wordt omgegaan geeft groei en zelfvertrouwen. Thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn: lichaamstaal, stress,  zichtbaarheidsproblematiek, energie krijgen / verliezen, samenwerken, balans vinden werk vs privé, contacten aangaan. Thema-workshops kunnen samen met de organisatie worden opgesteld. 

Tarief: op aanvraag.