Dit vinden de patiënten van Feel Good Haptonomie

Bij Feel Good Haptonomie sta jij centraal. Veel cliënten hebben al diverse zorgverleners bezocht. Wat Feel Good Haptonomie zo bijzonder maakt is dat er echt
naar je geluisterd wordt en we stil staan bij wat jou raakt of heeft geraakt. Het mooie is dat jij je als mens dan gezien voelt. Dit gebeurt in een veilige setting.

Kortom, Feel Good haptonomie biedt behandeling op maat, waar jij bij gebaat bent. Cliënten merken dit op, wat zichtbaar is in de reviews met woorden als prettig, zacht, warm, rustig, veilig, zakenkundig en professioneel.

Hieronder lees je enkele ervaringen.

Lieve Luise, Bedankt voor alles. Door jou heb ik kunnen groeien.

Bedankt voor je fijne benadering, gewoon er mogen zijn zoals ik ben. Bedankt voor het zijn van zo een prettige professionele therapeut!

Ook weer wat nieuws geleerd, benoemen en vertellen wat ik voel, hoe mooi beeldend. Dankjewel dit helpt!!!! 

Mijn haptotherapeut Luise is lief, hartelijk, blij, warm en betrokken. En kan me heel goed spiegelen. En van die vragen stellen die ik dan al voel komen. En mij uitdagen. De situaties die ik beschrijf waar ik in zit, kan ze goed duiden, ontrafelen, me laten zien wat er dan gebeurt. Ze kan me ook goed helpen met een stukje coaching bijv. hoe ik in bepaalde situatie met mijn kinderen om ga, op hen reageer, er voor hen ben in een moeilijke tijd.

Luise weet een ontspannen en prettig klimaat te creëren, waarbinnen je je snel veilig en op je gemak voelt. Ze heeft me veel praktische handvatten gegeven om goed te leren luisteren naar mijn eigen lijf en gevoel en beter met spanning om te gaan.

Een haptotherapeut die ratio en gevoel combineert: een persoon die veel nadenkt over zichzelf en de ander,  die veel voelt bij zichzelf en bij de ander en dat gevoel ook kan overbrengen.

Ter zakenkundig en doortastend.

Luise kwam op mij erg rustig en neutraal over, dat vond ik erg prettig.

Hele lieve warme vrouw en is ook eerlijk  naar je toe.

Een rustige, prettige vrouw.

Feelsgood! Johan