Locaties & routes

De praktijk van Feel Good Haptonomie heeft 2 vestigingen: Delft – Rotterdam.

Praktijk Delft

De praktijk in Delft is gevestigd aan het Waterloop 6, nabij de A4 en Provincialeweg (Pr. Beatrixlaan) gelegen. Pr. Beatrixlaan is een doorgaande weg tussen Den Haag en Delft. Dit zorgt ervoor dat Feel Good haptonomie bereikbaar is zowel vanuit regio Westland, regio Zoetermeer en Den Haag e.o..

Veel van onze cliënten komen dan ook uit deze omliggende gemeenten. De praktijk is goed bereikbaar met de fiets, (leen)scooter, auto of OV (bus 61, elke 15 min.). In de straat en wijk kun je gratis parkeren.

Plan jouw route

Praktijk Rotterdam

De praktijk in Rotterdam is gevestigd aan de Adrianalaan 382, dichtbij de N209 (afslag Schiebroek bedrijventerrein) en N471. De N209 loopt van A13/ Rotterdam naar Alphen aan de Rijn. N471 loopt van A20/ Rotterdam richting Berkel en Rodenrijs. Dit zorgt voor een goede bereikbaarheid vanuit regio
Bleiswijk, regio Alphen a/d Rijn, Gouda, Schiedam, Berkel en Rodenrijs maar ook vanuit Rotterdam. Veel van onze cliënten komen dan ook uit Rotterdam en omliggende gemeenten.

Feel Good Haptonomie is in Rotterdam gevestigd in de Compound Gym op de 1 e verdieping aan je rechterhand. In het pand is geen lift aanwezig. De Compound is gelegen op het bedrijventerrein Schiebroek aan de Adrianalaan. Met de fiets, (deel)scooter, auto of OV goed te bereiken. In de straat of wijk kun je gratis parkeren.

Bij The Compound zijn ook andere hulpverleners gevestigd, zoals een fysiotherapeut, een bedrijfsarts, een huisarts, een NLP-coach, personal trainers waarmee nauw kan worden samengewerkt.

Plan jouw route