Tarieven en vergoedingen

De kosten voor haptotherapie vallen niet onder de basisverzekering. Vanuit een aanvullend pakket worden deze (deels) vergoed door veel zorgverzekeraars.

Vergoedingen

Vanwege mijn lidmaatschap van de NFG (Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk) worden de behandelingen haptonomie/ haptotherapie door veel verzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket. Benieuwd naar wat jouw zorgverzekeraar vergoed? Klik hier.

Mocht je verzekeraar ondanks je aanvullende pakket mijn behandeling niet vergoeden dan kun je een coulanceaanvraag indienen bij je verzekeraar. Deze formulieren kun je bij mij opvragen.

Tarieven

Voor mijn behandelingen (duur ca 50 minuten) hanteer ik de volgende tarieven:

Betalen

Gaarne contant afrekenen na de behandeling. In overleg is het mogelijk om te betalen middels een betaalverzoek. Per e-mail ontvang je de factuur voor de zorgverzekeraar.  Nb. Binnen 24 uur afgezegde en niet nagekomen afspraken moet ik helaas in rekening brengen in verband met de gereserveerde tijd.

Lidmaatschappen beroepsverenigingen

Feel Good Haptonomie/ L. van Luik zijn bekend bij de verzekeraars via AGB-codes. Op de factuur staan deze vermeld.

Voor de UVIT-zorgverzekeraars is van belang dat therapeut is opgenomen als Register Therapeut BCZ (RBCZ). Registratienummer: 809907R.

Geregistreerd lid van de Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk werk van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) met registratienummer: 6410217305. De kwaliteit wordt gewaarborgd door jaarlijks verplichte nascholing.

Geregistreerd lid van de NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage). Kwaliteit wordt gewaarborgd door jaarlijks verplichte nascholing. KvK: 53997492.