Tarieven en vergoedingen

De kosten voor haptotherapie vallen niet onder de basisverzekering. Vanuit een aanvullend pakket worden deze (deels) vergoed door veel zorgverzekeraars.

Vergoedingen

Vanwege mijn lidmaatschap van de VVH (Vereniging van Haptotherapeuten) worden de behandelingen haptonomie/ haptotherapie door veel verzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket. Benieuwd naar wat jouw zorgverzekeraar vergoed? Kijk voor vergoedingen van haptotherapie in jouw aanvullende zorgverzekeringpolis of klik hier.

Tarieven

Voor mijn behandelingen (duur ca 50 minuten) hanteer ik de volgende tarieven:

Betalen

Gaarne contant afrekenen na de behandeling. In overleg is het mogelijk om te betalen middels een betaalverzoek. Per e-mail ontvang je de factuur voor de zorgverzekeraar.  Nb. Binnen 24 uur afgezegde en niet nagekomen afspraken moet ik helaas in rekening brengen in verband met de gereserveerde tijd.

Lidmaatschappen beroepsverenigingen

Feel Good Haptonomie/ L. van Luik zijn bekend bij de verzekeraars via AGB-codes. Op de factuur staan deze vermeld.

Geregistreerd lid van de VVH (Vakvereniging Van Haptotherapeuten) met registratienummer: 860A

Ik ben aangesloten bij de Stichting Zorggeschil. Meer informatie kun je vinden op de website van de VVH (Vereniging van Haptotherapeuten).

Geregistreerd lid van de NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage). Kwaliteit wordt gewaarborgd door jaarlijks verplichte nascholing. KvK: 53997492.